Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για τον Φαλανιακό!

Ο Φαλανιακός αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ματς με τον Όλυμπο Γόννων βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με σκορ 2-5!

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς ο Όλυμπος Γόννων καθώς στο 6’ νεαρός Ντανούσι έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 25’ ο Βαγγέλης Μπούμπουλης έκανε και το 2-0.

Στο 28’ ο Παλάσκας για τον Φαλανιακό μείωσε για το 2-1 και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος..

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική καθώς ο Φαλανιακός έβγαλε αντίδραση. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 48’ ο Κυρίτσης ισοφάρισε σε 2-2 μετά από ασίστ του Χρηστώνη.

Για να φτάσουμε στο 81’ όταν ο Γκολέμι έκανε την ανατροπή για το 2-3. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ψυχολογία και στο 87’ ο Θανάσης Παλάσκας σημείωσε και το 2-4 από ασίστ του Δημητρακούδη και στο 93’ ο Γκολέμι το τελικό 2-5 μετά από ασίστ του Χρηστώνη σε μια μεγάλη ανατροπή.

Για τους νικητές χαμένες ευκαιρίες με Χριστώνη, Κυρίτση και τετ α τετ και δοκάρια από Γκανάτσα στο 2-2.

Όλυμπος Γόννων (Στέλιος Μπαχτσιβάνος – Στέλιος Αλεξόπουλος): Μπαρμπαγιάννης, Κυρίτσης (55’ Τζίκα), Μπούμπουλης Θ., Δελητζάνης, Γκουγκουλιάς, Σερίφης (20’ λ.τρ. Γκαραβέλας), Μπούμπουλης Β., Κοντογεώργος, Ντανούσι, Καραμάνος (70’ Κατσιούλας), Γουλούλης.

Φαλανιακός (Αποστόλης Τσιανάκας): Βαγενάς, Σουπεκιώτης, Κακανούλιας (30’ Τσίτσαβος), Αλλιάι (75’ Θάνος), Παπανικολάου, Δημητρακούδης, Παλάσκας (88’ λ.τρ. Παπαθανασίου), Γκολέμι, Χρηστώνης, Γκανάτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Νίκζας, Δεληγιάννη.