Βαθμολογία

Στη σέντρα η Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX – Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Σέντρα το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX, με την 1η αγωνιστική να ανοίγει το Σάββατο (19/9) και να ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/9). Τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο και τρία την Κυριακή, όλα με ώρα έναρξης τις 17:00. 

Το Σάββατο, στη Νέα Πολιτεία, η Αστραπή Νέας Πολιτείας φιλοξενεί την Αναγέννηση Ολύμπου. 

Στο Συκούριο και στο γήπεδο «Δημήτριος Κακαγιάννης», ο Κίσσαβος Συκουρίου αντιμετωπίζει τον Όλυμπο Γόννων. 

Στη Φαλάνη, ο Φαλανιακός υποδέχεται την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στο Μαυροβούνι ο ΑΟ Μαυροβουνίου φιλοξενεί τον Τύρναβο 2005. 

Η πρεμιέρα συνεχίζεται την Κυριακή. Στην Αγιά, ο Δωτιέας Αγιάς φιλοξενεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ στο Μακρυχώρι ο Αετός Μακρυχωρίου αντιμετωπίζει τον Σμόλικα Φαλάνης. 

Τέλος, στο Βλαχογιάννι και στο γήπεδο «Σπύρος Θάνος», η Δόξα Βλαχογιαννίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, στην αναμέτρηση που συμπληρώνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής 

Σάββατο 19/9 – 17:00 

Αστραπή Νέας Πολιτείας – Αναγέννηση Ολύμπου 
Κίσσαβος Συκουρίου – Όλυμπος Γόννων 
Φαλανιακός – Αναγέννηση Καλοχωρίου 
ΑΟ Μαυροβουνίου – Τύρναβος 2005 

Κυριακή 20/9 – 17:00 

Δωτιέας Αγιάς – Οικονόμος Τσαριτσάνης 
Αετός Μακρυχωρίου – Σμόλικας Φαλάνης 
Δόξα Βλαχογιαννίου – Απόλλων Λάρισας