Βαθμολογία

Ο Χρήστος Μήτρος στα «γαλανόλευκα» του Δαμασιακού!

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον Δαμασιακό με την απόκτηση του Χρήστου Μήτρου. Αναλυτικά:

«Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μήτρο, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική του γραμμή ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2026-2027.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός διαθέτει πλούσια εμπειρία στα γήπεδα του Νομού Λάρισας, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες Δασοχωρίου, Ιπποκράτη, Δήμητρας Γιάννουλης, Αβέρωφ, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Μαχητής Τερψιθέας.

Ο Χρήστος Μήτρος αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Κυρίως κινείται ως εξτρέμ, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές, ενώ μπορεί να προσφέρει εξίσου και στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από το σκοράρισμα, καθώς η αγωνιστική του εμπειρία, η μαχητικότητα και η δυνατότητά του να συμμετέχει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά «όπλα» για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα.

Μια συνεργασία που… άργησε έναν χρόνο!!!

Η μεταγραφή του Χρήστου Μήτρου στον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί από την περσινή σεζόν. Ο σύλλογος τον είχε από τότε στα πλάνα του και προσπάθησε να τον ντύσει στα «γαλανόλευκα», όμως για προσωπικούς λόγους του αθλητή η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει.

Έναν χρόνο αργότερα, όμως, το deal ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Μήτρος αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ!

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι φίλαθλοι του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ καλωσορίζουν θερμά τον Χρήστο στην ομάδα και του εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα γαλανόλευκα τη σεζόν 2026-2027.

Χρήστο, καλώς ήρθες στον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ!».