Βαθμολογία

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής στον πάγκο του Σμόλικα!

Σε μια εξαιρετική επιλογή προχώρησε ο Σμόλικας Φαλάνης όσον αφορά την άκρη του πάγκου. Συγκεκριμένα ήρθε σε συμφωνία με τον πολλά υποσχόμενο Δημήτρη Αλεξανδρή, που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στην Δόξα Βλαχογιαννίου. Μαζί του και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Νινίκας, ενώ συνεχίζει στον Σμόλικα και ο Γιάννης Γραβάνης από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νέος προπονητής του Σμόλικα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αλεξανδρής, κάτοχος διπλώματος UEFA B, ο οποίος παράλληλα βρίσκεται στην πρώτη φάση της εκπαίδευσης για την απόκτηση του διπλώματος UEFA A. Πρόκειται για έναν προπονητή με σύγχρονη ποδοσφαιρική φιλοσοφία, όρεξη για δουλειά και διάθεση για συνεχή εξέλιξη, στοιχεία που ταυτίζονται με το όραμα και τους στόχους του συλλόγου μας.

Στο πλευρό του ως βοηθός προπονητή θα βρίσκεται ο Γιάννης Νινίκας, αποτελώντας ένα σημαντικό μέλος του τεχνικού επιτελείου και συμβάλλοντας στην καθημερινή λειτουργία και προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα, ο Σμόλικας Φαλάνης ανανεώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Γραβάνη, ο οποίος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στην οικογένεια του Σμόλικα.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Δημήτρη Αλεξανδρή και τον Γιάννη Νινίκα στον Σμόλικα, ενώ εύχεται καλή συνέχεια στον Γιάννη Γραβάνη.

Ευχόμαστε και στους τρεις υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!».