
Τρεις σημαντικούς παίκτες κράτησε στο δυναμικό του ο ΠΑΟΛ Αβέφωφ. Βασίλης Γκουτσιούδης, Χάρης Στεργίου και Στέφανος Βούρτουρας ανανέωσαν για μια ακόμη ενόψει ενόψει της νέας Β’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τρεις ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας μας.
Βασίλης Γκουτσιούδης
Ο αρχηγός μας συνεχίζει να ηγείται της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής με πάθος, ποιότητα και προσωπικότητα, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ.
Χάρης Στεργίου
Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας παραμένει στο ρόστερ. Με σταθερότητα, δύναμη και αγωνιστικό χαρακτήρα στην αμυντική γραμμή, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.
Στέφανος Βούρτουρας
Ο δυναμικός επιθετικός μας συνεχίζει μαζί μας και τη νέα χρονιά. Με ταχύτητα, ενέργεια και έφεση στο σκοράρισμα, θα αποτελεί και φέτος σημαντικό «όπλο» στην επίθεση.
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ!".
