
Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής Νίκος Φώλλας ολοκλήρωσε σε άριστο κλίμα τη συνεργασία του με τον Σμόλικα Φαλάνης. Μάλιστα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε. Αναλυτικά η δήλωσή του:
Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο και ειλικρινές «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εσάς γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι.
Το μεγαλύτερο βραβείο για μένα δεν είναι αυτό που πήρα στο τέλος της χρονιάς αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης που γνώρισα και τα παιδιά που συνεργάστηκα.
Σε μια ερασιτεχνική ομάδα, το να κρατάς τα αποδυτήρια καθαρά και το σωματείο υγιές απαιτεί προσωπικό χρόνο, έξοδα και αληθινό μεράκι για το ποδόσφαιρο.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου από την πρώτη στιγμή και αγκαλιάσατε την προσπάθεια μου δίνοντας μου τη δυνατότητα να εργαστώ σε ένα ιστορικό σωματείο.
Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ», όμως,
ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου που παρά τις δουλειές, τις σπουδές και τις καθημερινές υποχρεώσεις, έμπαιναν στο γήπεδο και έδιναν το 100%.
Μέσα σε ένα χρόνο περάσαμε πολλά: χαρές, νίκες αλλά και δύσκολες στιγμές, τραυματισμούς και αδικίες. Μέσα από όλα αυτά όμως δείξατε χαρακτήρα, μείνατε ενωμένοι και γίναμε αληθινή οικογένεια, ότι ακριβώς πρεσβεύει το σωματείο του Σμόλικα όλα αυτά τα χρόνια.
Είμαι περήφανος για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για την προσπάθεια που καταβάλατε.
Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, μακριά από τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στη ζωή σας.
Με εκτίμηση,
Νίκος Φώλλας.