
Ο Άγγελος Μαξιμιάδης αναλαμβάνει τον ρόλο του Επίτιμου Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Δήμητρας Γιάννουλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μεγαλώνει…
Η FC Dimitra Yiannouli συνεχίζει να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα, προσθέτοντας ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο, όραμα και διάθεση να προσφέρουν ουσιαστικά στη νέα εποχή του συλλόγου. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη δύο ακόμη προσώπων που έρχονται να συμβάλλουν ενεργά στην οργανωτική, εμπορική και επικοινωνιακή ανάπτυξη της ομάδας μας.
Ανακοινώνουμε πως ο Άγγελος Μαξιμιάδης αναλαμβάνει τον ρόλο του Επίτιμου Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της FC Dimitra Yiannouli. Ένας άνθρωπος άμεσα συνδεδεμένος με τον τόπο, με διάθεση καθημερινής παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς, ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο σε θεσμικά, λειτουργικά και οργανωτικά ζητήματα του συλλόγου, καθώς και σε κομβικά εμπορικά θέματα που αφορούν τη συνολική ανάπτυξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας της ομάδας.
Παράλληλα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται στη θέση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου ο Γιώργος Καρατάσιος. Με νέες ιδέες, σύγχρονη αντίληψη και διάθεση για δουλειά, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το κομμάτι της εξωστρέφειας, της επικοινωνίας και της εμπορικότητας της FC Dimitra Yiannouli, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση της νέας εικόνας του οργανισμού.
Καλή αρχή στα δικά μας παιδιά και στα νέα τους καθήκοντα.
Η νέα εποχή έχει ανάγκη από ανθρώπους με αγάπη, όραμα και διάθεση να προσφέρουν στον σύλλογο».