
Το Μαυροβούνι συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και παίρνει νίκες σε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά για τους «πετεινούς».
Οι παίκτες του Δημήτρη Κουκουλιαύκα ξύπνησαν ορεξάτοι και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης σε ένα πραγματικό ντέρμπι με τελικό σκορ 2-1.
Το ματς ήταν δυνατό και κράτεισαι αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που το παρακολούηθησε.
Στο 29’ ο πολύ καλός Κωνσταντίνος Παπαδόντας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για το 1-0. Ο Σμόλικας αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσια στο 44’ με τον Ντέιβι Γκιόνα (1-1).
Το Μαυροβούνι βρήκε τον τρόπο να πάρει και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Θύμιου Μπέτση στο 63’ για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Ο Σμόλικας ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο καθώς στο 69’ αποβλήθηκε ο Έργκι Τάφα.
ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος, Μπατζέλας Νικ. (65’ λτρ. Μπάγκας Δημ.), Μπέτσης (82’ Σταυροθεόδωρος), Αθανασιάδης (82’ Πράπας), Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ. (72’ Καρατζούκος), Σιάτρας, Δάσσιος, Παρλάντζας, Διαμαντής (72’ Παπάγγελος), Παπαδόντας.
Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Φώλλας): Σταυράκης, Αλατάς, Μπαργιώτας, Μπέζας, Πονηρός, Φούντογλου, Τάφα, Νιερπιέτρι, Γκιόνα, Γκαλμπογκίνης, Χώτος.
Έπαιξαν και οι: Τερμιτζόγλου, Πίτσης, Λάζος, Χατζής.
Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Βαλιώτης, Μπασινός.