
Η Δόξα Αμυγδαλής πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο σύλλογος κέρδισε στην έδρα του το νεανικό Προμηθέα με σκορ 2-1 σε ένα ενδιαφέρον ματς.
Τα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Ραπτόπουλος (το πρώτο με πέναλτι σε ανατροπή από τον Χαϊδούλη), ενώ για τον Προμηθέα είχε ισοφάριση ο Σείζης με ατομική προσπάθεια από το κέντρο και διαγώνιο σουτ.
Δοκάρι είχε ο Προμηθέα με τον Σεϊζη Στ. από εκτέλεση φάουλ.
Δόξα Αμυγδαλής (Μίμης Κατσιαφλάκας): Ανδρέου Δ., Ντινούλης, Οσμάνι Κ., Κουκλομένος, Ταφίλ, Ανδρέου Α., Σουσμανίδης, Βόγλης, Καψάλης Γ., Καψάλης Π., Ραπτόπουλος.
Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Τζιώρας, Νταναβάρας, Καρβουνάρης, Χρηστίδης, Χαϊδούλης, Μακρής, Παραλυκούδης, Χαλιαμούρδας, Τρέχας, Σεϊζης Γ., Σεϊζης Στ.
Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Καλογρίτσας, Αλεξίου.