
Το Λιβάδι κάνει μια εξαιρετική εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και τον 1ο όμιλο.
Αυτή τη φορά κέρδισε στην έδρα του την Συκέα με σκορ 3-1 και ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.



Υψηλοί οι φετινοί στόχοι για το Λιβάδι και το σημαντικό είναι πως ο κόσμος του χωριού στηρίζει θερμά την όλη προσπάθεια δείχνοντας πως είναι στο πλευρό της διοίκησης και κατ’ επέκταση της ομάδας.
Οι γηπεδούχοι του Λάζαρου Λαζαρίδη πέτυχαν τρία γκολ και πήραν το τρίποντο. Σκόρερ οι Θανάσης Γαζέτης, Δημήτρης Δερβένης, Βαγγέλης Γκρίζος.
Η Συκέα με σουτ έξω από την περιοχή είχε μειώσει σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πολλά νεαρά παιδιά (17-18 ετών). Μέρα με την ημέρα αλλάζει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο και όλοι μαζί προσπαθούν να γίνουν ανταγωνιστικοί ενόψει της συνέχειας.




Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 2023 (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καραϊσκος, Δαμαλης, Γαζέτης, Πλιάτσικας, Καψάλης, Τσανούσας, Μπουρονίκος, Παπαγιαννούλης, Χασιώτης, Δερβένης, Ντάμπος.
Έπαιξαν και οι: Τζημαγιώργης, Γκρίζος,Τσανούσας Γ., Τσανούσας Κ, Σαλαβάτης.
Συκέα 1977 (Κώστας Καραλής): Ιωαννίδης, Χαράλαμπος, Γκέκας, Ζιώζιος Γ., Χασιώτης (46’ Τσιόγιας – 80’ λ.τρ. Νταρής), Μπαλτζής (46’ Τέλιος), Μούτσιος, Χατζήνας (70’ Μαρτίνης), Ζιώζιος Δ. (80’ Ρόκος), Ζιώζιας Ν., Καρατζιόλης.
Διαιτητική τριπλέτα: Στάμος, Αλεξίου, Κουτίνα.