
Ηρακλής και Γιώργος Σιγάλας ακολουθούν χωριστούς δρόμους, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών λόγω της αρνητικών αποτελεσμάτων. Έτσι ο Ηρακλής βγαίνει στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του, έχοντας και τον χρόνο με το μέρος του, αφού επόμενος αντίπαλος στην Stoiximan Greek Basketball League είναι ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια έχει ρεπό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σιγάλα. Ο coach Σιγάλας ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδας και αποτέλεσε τον βασικότερο συντελεστή της αλλαγής και της πορείας προς την άνοδο στη GBL.
Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Ηρακλής θα του είναι πάντα ευγνώμων και θα τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς του. Η ΚΑΕ Ηρακλής εύχεται στον Γιώργο Σιγάλα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».