Βαθμολογία

Μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε ο Αετός Μακρυχωρίου!

Ο Αετός Μακρυχωρίου συνδύασε την αποτελεσματικότητα με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Γκατζούλης
Φωτογραφίες: Βάσω Γκατζούλη

Η ομάδα του κ. Βασίλη Ταχτιντή επικράτησε με 3-0 του Κισσάβου Συκουρίου του κ. Φεραίου Γιαννακού σε ένα ιδανικό από καιρικές συνθήκες ματς και αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες στην κερκίδα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και… αποτελεσματικοί, αφού πέτυχαν τρία γκολ και έφτασαν στην επικράτηση.

Από την άλλη ο Κίσσαβος πάλεψε πολύ, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα.

Ο Αετός ξεκίνησε δυνατά, στο 7’ ο Χρήστος Τσιντζιλώνης μετά από ωραία πάσα του Παναγιώτου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 9’ ο Παναγιώτου έκανε ιδανικό πλασέ, αλλά ο  ο Νικολακούλης απομάκρυνε με τα πόδια σωτήρια.

Στο 10’ ο Κρικώνης έκανε το σουτ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαρμάκη και στο 14’ η κεφαλιά του Βλαχάκη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 25’ ο Τσιντζιλώνης έδωσε ιδανική πάσα στον Στέλιο Παναγιώτου και αυτός με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-0 και έτσι έβαλε γερά «θεμέλια» για τη πρόκριση.

Ο Κίσσαβος πίεσε και προσπάθησε να ξανά μπει δυναμικά στο ματς με τον Βλαχάκη να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 26’ ήταν η μεγαλύτερη με το σουτ από πλάγια που τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί πριν περάσει τη γραμμή, όπως και στο 37’ και το 42’.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ ο πολύ καλός Παναγιώτου είχε διπλή ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στην πρώτη φάση απέκρουσε ο κίπερ και στην επαναφορά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 52’ το σουτ του Φαρμάκα έδιωξε ο Φαρμάκης και στο 56’ ο νεαρός Γιώργος Λάλλας μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Γκαμπούρας (80’ Κίτσιος), Γιαννακόπουλος, Κούκος, Παπαδάκος (70’ Τζίκα Ντ.), Λάλλας (70’ Μπιτσαράς), Μητρακόπουλος (27’ Χουτεσιώτης), Ελέζι, Σούμπασης (46’ Χαχάνι), Τσιντζιλώνης, Παναγιώτου.

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Νικολακούλης, Ζαϊρές (75’Λανάρας), Χάμος (32’ Πλιάγκας, 85’ λ.τρ. Τόπης), Αγγέλης, Κουλουκτσής, Καραγιάννης, Κρικώνης, Μούτσα (85’Αλίγκας), Βλαχάκης, Κώτσιας (46’ Φαρμάκας), Τριανταφύλλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Νάκας, Βαλιώτης.