Βαθμολογία

Έκανε το καθήκον του ο Οικονόμος στην Ολυμπιάδα

Το αγωνιστικό καθήκον του εκπλήρωσε στην Ολυμπιάδα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικρατώντας του Αίαντα Καλλιθέας με 2-0 και παίρνοντας το "εισιτήριο" της πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου.
 
Στο πρώτο ημίχρονο οι "πράσινοι" πλησίασαν στο γκολ με σουτ του Γανού στο 20' (έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια), ενώ στο 32' από καλή θέση ο Σινάν σούταρε επίσης άουτ.
Στο 55' η κεφαλιά του Μετγιάζη αποκρούστηκε από αμυνόμενο προ της γραμμής τέρματος, στην καλύτερη μέχρι τότε στιγμή του αγώνα.
 
Το σκορ άνοιξε στο 57' ο Μπαλατσός με διαγώνιο σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Καραμούλας στο 61' διαμόρφωσε το τελικό 0-2.Οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν στο 63' μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν με καρφωτή κεφαλιά του Τζοκόλα (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλαϊτζίδη) την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μουλτσιάς, ενώ στο 79' το σουτ του Μετγιάζη αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του άλλοτε τερματοφύλακα του Οικονόμου Βαλάντη Κατωτικίδη.
 
Εύκολο το έργο του διαιτητή Χαράλαμπου Διαμάντη και των βοηθών του Ηλία Γκόγκου - Χρήστου Πουρουτίδη.
 
ΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λεωνίδας Λαζαρίδης): Β.Κατωτικίδης, Υφαντίδης, Αετόπουλος (76' Γιαμούζης), Παδιώτης, Νίκου, Καλαϊτζίδης, Κουτσούκης (85' Δ.Κατωτικίδης), Τζοκόλα, Νάνος, Μπόλης (59' Παπαδόπουλος), Θερσίδης (59' Αλεξανδρής).
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Χάρης Νούσιας): Μουλτσιάς, Γεωργούλης (46' Καραμούλας), Ηλ.Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός (61' Αλεξόπουλος), Μπούσιας (67' Μπουμπουνάρας), Μετγιάζης, Μιφτάρι, Μπαλατσός, Σινάν, Ν.Γκαντούνας.