Βαθμολογία

Φιλικό συμπερασμάτων ανάμεσα σε Ιπποκράτη και Προμηθέα

Φιλικό ματς προετοιμασίας διεξήχθη το Σάββατο (14/9) στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Προμηθέα.

Οι δύο ομάδες θα μετέχουν στη νέα Β’ ΕΠΣΛ και οι τεχνικοί τους είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν τα επίσημα ματς. Για την ιστορία οι δύο σύλλογοι έμειναν στο 2-2.

Προηγήθηκε ο Ιπποκράτης στο 35’ ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Κώστα Κατσάρα, όπου πήρε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου και με σουτ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη στο 74’ πέναλτι κέρδισε για τον Προμηθέα ο Φώτης Τζιώρας και το εκτέλεσε ο Στυλιανός Σεΐζης για το 1-1.

Δύο λεπτά μετά ο Στυλιανός Σεΐζης και πάλι με πλασέ έκανε το 1-2 και στο 89’ ο 14χρονος Χρήστος Ντανούδης από την Ακαδημία και με πρώτη συμμετοχή με σουτ έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 2-2.

Ιπποκράτης (Χρήστος Διαμαντής): Κουμαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Μήτρος Κ., Κωστάκης, Γερούκης, Κατσάρας, Νταλέτσιος, Τσιάτρης, Φραχόλι Ο., Παυλίδης, Κατσαρός.

Έπαιξαν και οι: Μήτρος Π., Παπακωνσταντίνου, Ντανούδης, Αργυρίου, Φίτσιος, Γιαννίκης, Γκαγκανάσιος, Σουλιώτης, Διαμαντής Θ.

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Τσάρας, Χρηστίδης, Δαούλας, Καρβουνάρης, Κώστας, Σεΐζης, Τζιώρας Β., Τζιώρας Φ., Χαλιαμούρδας, Διβανές.

Έπαιξαν και οι: Αρσενίου Β., Αρσενίου Ο., Παραλυκούδης, Τζιώρας Π., Νταναβάρας, Αντωνούλης, Μήτρας.

">http://

">http://

">http://

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ