Θλίψη επικρατεί στη Λάρισα από το θάνατο του πρώην αντιδημάρχου Δημήτρη Γεωργάκη σε ηλικία 74 ετών. Πάλεψε γενναία με σοβαρή ασθένεια και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πάντα κοντά στον πολίτη, ανέδειξε δυναμικά, τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και διεκδίκησε λύσεις. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις απ’ όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Συνταγματάρχη, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σταδιοδρομίας του, τιμήθηκε με το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Γ΄ και Β΄ Τάξεως, Μετάλλιο Ευδόκιμου Διοικήσεως Β΄ Τάξεως, Μετάλλιο Υπηρεσίας Αξιωματικού Επιτελούς Β΄ Τάξεως, Χρυσό Σταυρό Τάγματος του Φοίνικα, Χρυσό Σταυρό Τάγματος της Τιμής.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας με τον συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά», στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Λάρισα Νέα Αρχή», ενώ στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγη με τον συνδυασμό «Λαρισαίων Πόλις – Αλλαγή πορείας».

Το 2005 διετέλεσε επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα, πρωταγωνίστρια πόλη», μετά την αποχώρηση του πρώην δημάρχου, Χρ. Καφφέ. Εκλέχτηκε 1ος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2002, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1998 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος και εκλέχτηκε 2ος στον συνδυασμό του.

ΠΗΓΗ