Βαθμολογία

Ισοπαλία για την Αμυγδαλή, με το μυαλό στο μπαράζ…

Τελευταία αγωνιστική και για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ με την αναμέτρηση στη Ραχούλα να ολοκληρώνεται δίχως νικητή.

Δόξα Ραχούλας και Δόξα Αμυγδαλής έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μυαλό τους στο μπαράζ που θα δώσουν με αντίπαλο τον Δευκαλίων Κρανέας.

Παρότι η Δόξα Ραχούλας είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας, προηγήθηκε η Δόξα Αμυγδαλής.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 40’ από πολύ καλή ενέργεια του Φλάβιο Κολέτσι όπου πέρασε τρεις αμυντικούς, πάσαρε στον Κώστα Μπαζούλη, ο οποίος από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1.

Και στο δεύτερο ημίχρονο στο 49’ πολύ καλό σουτ του Καψάλη και κάθετο δοκάρι για την Αμυγδαλή.

Στο 70’ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το ματς στα ίσα (1-1), όταν ωραία ξέφυγε ο Δαβίδης και ο Αργυρακούλης με πλασέ στο ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ραχούλα στο 75’ είχε τριπλή ευκαιρία χαμένη, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Τζανακούλης, απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας, νέο σουτ του Ρίζου έδιωξε αμυντικός πάνω στην γραμμή και το τρίτο σουτ του Νταφούλη έφυγε άουτ.

Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Παπαδημητρίου, Ζάτσε, Δαβίδης, Λαρίσης, Γελαντζόπουλος (46’ Θεοχαρούλης), Νταφούλης, Τζανακούλης, Σακελλαρίου, Αργυρακούλης, Ρίζος.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αποστολόπουλος (80’ λ.τρ. Γαλάνης), Στεφανούλης, Ανδρέου, Αραμπατζής, Χατζόπουλος, Ντινούλης, Κολέτσι Φλάβιο, Κολέτσι Ολτιόν (46’ Καψάλης), Κολέτσι Κλάιντι (55’ Οσμάνι), Μπαζούλης (55’ Ντάφης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Βελεσιώτης, Πατσης.

Ευχές στο Νίκο Μπαμπάλη από την Δόξα Αμυγδαλής

Το περασμένη Σάββατο μία μέρα πριν τον αγώνα στη Ραχούλα, παντρεύτηκε ο ποδοσφαιριστής της Αμυγδαλής Νίκος Μπαμπάλης τη γυναίκα του Σεμίνα Ρουμελιώτη, με την ομάδα της Αμυγδαλής σύσσωμη να τους εύχεται στο ζευγάρι ζήσουν και ότι καλύτερο στη ζωή τους!