Βαθμολογία

Σέτζας – Κωστούλας χάρισαν τη νίκη στον Όλυμπο Γόννων!

Ένα ωραίο και δυνατό ματς διεξήχθη την Κυριακή (14/4) στο γήπεδο Γόννων ανάμεσα στον τοπικό Όλυμπο και τον Κίσσαβο Συκουρίου με τελικό σκορ 2-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη κάτω από υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, όμως ο αέρας βοήθησε ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να παίξουν σε καλές συνθήκες.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν την ουσία και από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έτσι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τους ανεβάζει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα σε μία χρονιά όπου ο Όλυμπος του κ. Δημήτρη Κωστή κατάφερε σημαντικά πράγματα.

Το πρώτο τέρμα σημείωσε ο νεαρός και ταλαντούχους ποδοσφαιριστής Θανάσης Σέτζας στο 38’ και το 2-0 ο έμπειρος φορ Λεωνίδας Κωστούλας στο 75’. Δοκάρι είχαν οι νικητές με το Νίκο Γελαλή στο 71’.

Από την άλλη ο Κίσσαβος Συκουρίου πάλεψε πολύ, μόχθησε για το αποτέλεσμα και το γκολ, όμως δεν μπόρεσε να έχει το καθαρό μυαλό για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αφού του παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες στο ματς.

Ο Κίσσαβος του κ. Φεραίου Γιαννακού ολοκληρώνει σιγά – σιγά την χρονιά του, έχοντας καταφέρει και αυτός με τη σειρά του να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Περίπου 250 – 300 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες και απόλαυσαν ένα καλό ματς που είχε τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι.

Στο 8’ τη σέντρα έκανε ο Κωστούλας, δεν πρόλαβε να σουτάρει από καλή θέση, αφού του πήρε την «μπουκιά» από το στόμα αμυντικός του Κισσάβου. Στο 15’ ο δραστήριος Φαρμάκας έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 20’ ο Μπούμπουλης Β. εκτέλεσε ωραίο το φάουλ από πλάγια θέση με τη μπάλα να μπλοκάρει ο Γιάκου. Στο 26’ ένα ωραίο σουτ έκανε ο Κωστούλας, που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Κισσάβου.

Και στο 38’ ο Θανάσης Σέτζας βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 71’ ο Γελαλής είχε δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Κόκρας έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο Γιάκου.

Για να φτάσουμε στο 75’ όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Κόκρας με τον Γιάκου να μπλοκάρει και στην επαναφορά ο Κωστούλας με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 80’ την κεφαλιά πήρε ο Τζέκα Χ. μπλόκαρε ο Μπαρμπαγιάννης και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Σέτζας, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Σερίφης, Μπούμπουλης Β., Γελαλής (82’ Ζαϊρές Β.), Κωστούλας, Αλεξίου (82’ Κολτσίδας), Αθανασιάδης (63’ Κόκρας).

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Γιάκου, Λανάρας (78’ Τζέκα Α.), Κορδέλας, Αγγελής, Ντιντής, Αλεξανδρής, Κώτσιας, Φαρμάκας, Τζέκα Χ., Πλιάγκας, Χριστοδουλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μίχος, Μπατζιανούλης.