Βαθμολογία

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Κιλελέρ

Η Α.Ε. Κιλελέρ έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς για τη φετινή χρονιά με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου του Λαρισαίου Βαγγέλη Μόρα που ανέβηκε στην SL2.

Η Α.Ε. Κιλελέρ του Κώστας Κατσάρα, μπορεί να ηττήθηκε στο σημερινό ματς με σκορ 2-0, όμως η χρονιά είναι πέρα για πέρα πετυχημένη, με το σύλλογο να εξασφαλίζει την παραμονή του στην Γ’ Εθνική. Η προσοχή όλων πλέον είναι στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Σμόλικα.

Στο αγωνιστικό, στο 6' πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Λαμπίρη να σεντράρει από αριστερά και την κεφαλιά του Σεχολάρι να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 10ο λεπτό ο Ζουκάν θα βγει μόνος του απέναντι στον Μισυρλή και θα πλασάρει, με τον τερματοφύλακα του Κιλελέρ να κρατάει το την εστία του ανέπαφη.

Στο 16’ νέα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ η ομάδα της Πιερίας όταν σε εκτέλεση φάουλ και από πάσα στον Κόλα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας του Κιλελέρ. Στο 22’ κεφαλιά του Ιντζόγλου μετά από σέντρα του Κόλα θα καταλήξει στα χέρια του Μισυρλή.

Στο 32’ και σε κάθετη πάσα στον Κούκο, θα βγει ο Πατσιογεώργος και θα πέσει στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Κιλελέρ για να μπλοκάρει.

Στο 36’ διπλή ευκαιρία με το πλασέ του Κόλα αρχικά να σταματάει στο κάθετο δοκάρι και στην εξέλιξη της επόμενης φάσης το πλασέ του Μετάι θα αποκρούσουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στην ίδια φάση και σε νέα σέντρα του Μετάι ο Χατζής στο δεύτερο δοκάρι θα πάρει την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα αυτή τη φορά να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Στο 40’ το δυνατό σουτ του Ζουκάν θα αποκρούσει ο Μισυρλής. Στο 44’ το Κεραμίδι θα ανοίξει το σκορ με τον αρχηγό της Σεχολλάρι να παίρνει την πάσα από τον Ιντζόγλου και να κεραυνοβολεί από κοντά τον Μισυρλή.

Στο δεύτερο μέρος ο Σεχολλάρι θα πάρει την κεφαλιά μετά από κοντινή σέντρα του Παπαδόπουλου με την μπάλα όμως να μην βρίσκει εστία.

Στο 59’ το Κεραμίδι θα πετύχει το 2-0 με τον Μετάι να πιάνει επάνω στην κίνηση το δυνατό σουτ μετά από συρτή σέντρα του Μηλιώτη και να στέλνει την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Μισυρλή.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος (75’ Κουρτίδης), Κόλα (55’ Μηλιώτης), Λμπίρης, Κυριακίδης, Χατζής, Ζουκάν (65’ Τουλίκας Γ.), Ιντζόγλου (55’ Παπαδόπουλος), Σεχολλάρι, Γιαλαμίδης, Μετάι (65’ Μουράτη), Βασ. Τουλίκας.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Βαγενάς (46’ Παλάσκας), Κούκος, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Ελέζι, Κουκουφίκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τζιάνης.