Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι ο Γιώργος Αυτιάς. Η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο Γιώργος Αυτιάς ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, με παρουσιάστρια της βραδιάς την πρώην συνεργάτιδά του Μάγδα Τσέγκου.

Όπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η ανακοίνωση έγινε από τη Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. «Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε "καλή επιτυχία" όλοι μαζί», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς.

Όσον αφορά το τι θα γίνει με την εκπομπή, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, τότε και εκείνος θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Η ανάρτηση της Μάγδας Τσέγκου για την υποψηφιότητα Αυτιά στις ευρωεκλογές

Ανάρτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις επερχόμενες ευρωεκλογές έκανε και η Μάγδα Τσέγκου, στο Instagram, όπου δημοσίευσε βίντεο από την εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν και έγραψε: «Απόψε παρέλαβα μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά μου ως δημοσιογράφος από την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, τον πρόεδρο Γιώργο Βάλλη και τον Γιώργο Αυτιά, του οποίου την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές ανακοινώσαμε απόψε ανοιχτά παρουσία φίλων, συναδέλφων και μελών του σωματείου. Αμέσως μετά, με τη σειρά μου, του παρέδωσα και εγώ την τιμητική πλακέτα και δέχτηκε τις ευχές όλων για καλή επιτυχία στον αγώνα του, ενώ υποσχέθηκε πως θα βάλει την πλακέτα του για γούρι στο γραφείο του στην Ευρωβουλή».

iefimerida.gr