Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει το Μελισσοχώρι!!!

Τη νίκη της ημέρας σημείωσε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου που επικράτησε με το ευρύ σκορ 8-0 της Χαραυγής! Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερης κριτικής με την ομάδα του κ. Κώστα Μπακατσή να έχει ένα πολύ εύκολο μεσημέρι.

Στο 3’ ο Βαϊος Αβδουλάς μετά από ασίστ με τακουνάκι του Γιάννη Κολοβού και εκτέλεση κόρνερ του Παπαδούλη έγινε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάρης Χριστώνης μετά από ωραία προσπάθεια του Παπαδούλη έκανε το 2-0 και στο 9’ ο Παναγιώτης Τσιαντούλης με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό Χριστώνη και Καραμάνου έκανε το 3-0.

Στο 11’ ο Χριστώνης από προσπάθεια του Παπαδούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 21’ ο Θωμάς Καραμάνος μετά από πάσα του Χριστώνη πέτυχε το 5-0. Ο Χριστώνης μετά από ασίστ του Καραμάνου έκανε το 6-0 που και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πάρης Χριστώνης σημείωσε άλλα δύο γκολ (55’ με πέναλτι και 75’) για το τελικό 8-0!

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης (32’ Μακαδασίδης), Γουργιώτης (32’ Βάνης), Καραπαρίσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Καραμάνος (46’ Σπανός), Νικολαϊδης (32’ Πιέτρι), Χριστώνης, Τσιαντούλης, Παπαδούλης (46’ Σδράλης Α.).

Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Παπατσίμπας, Τέλιος, Λέτσιος, Στρατίκης, Χασιώτης, Σχοινάς, Γκόρος, Γαλάνης (16’ λ.τρ. Αναστασίου), Ντεμίρι, Καραπατσακίδης, Σκαφιδάς.