Βαθμολογία

Έξι βραβεία στην ΕΠΟ στα Sports Marketing Awards 2023

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέσπασε έξι βραβεία στις ετήσιες βραβεύσεις των Sports Marketing Awards 2023. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις διευθύνσεις Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, Επικοινωνίας και ΜΜΕ και Εμπορικών Δικαιωμάτων και Χορηγιών. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία:

1η θέση στην κατηγορία Best Real-Time Response / Occasion-based Marketing για τη δράση In Football We Love και στην κατηγορία Best Presence on Youtube για το επίσημο κανάλι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Youtube σε συνεργασία με την εταιρεία Digital Minds και

2η θέση στην κατηγορία Best Presence on Meta's Platforms (Facebook and/or Instagram) για τους λογαριασμούς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την εταιρεία Digital Minds και στην κατηγορία Best CSR Campaign/Activity για τη δράση It's All In The Heart σε συνεργασία με την ομοσπονδία ΑμεΑ.

3η θέση στην κατηγορία Best Live Event Coverage για τα Livestreams του επίσημου καναλιού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Youtube σε συνεργασία με την εταιρεία Digital Minds και στην κατηγορία Best CSR Campaign/Activity για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ".

Στις τρεις διευθύνσεις που τιμήθηκαν, αποδόθηκε εύφημος μνεία από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση των Sports Marketing Awards 2023.