Βαθμολογία

Πρεμιέρα με παντόφλες και μαξιλάρι έκανε ο Σπύρος Χαριτάτος

Με τα παπούτσια και ένα μαξιλάρι ανά χείρας έκανε πρεμιέρα σήμερα ο Σπύρος Χαριτάτος και η εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί», στο Epsilon. Ο δημοσιογράφος καλημέρισε τους τηλεθεατές φορώντας τις παντόφλες του και αναφέρθηκε στην εκπομπή, που θα παρουσιάσει και στη συνέχεια σύστησε τους συνεργάτες του.

«Τελικά, όσο και να βιάζεσαι, όσο και αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα, πάντα την τελευταία στιγμή τρέχεις να προλάβεις και μπορεί να μην είσαι ακριβώς έτοιμος. Για παράδειγμα, μπορεί να μην προλάβεις να βάλεις τα παπούτσια σου. Όπως και να έχουν τα πράγματα, κάπως έτσι δεν ξυπνάμε; Κάπως έτσι ξυπνάμε αλλά χαμογελάμε. Τι θέλουμε να δείξουμε σήμερα; Θέλουμε να δείξουμε ότι καλωσήρθε στη ζωή μας άλλη μία τηλεοπτική εκπομπή, ένα τηλεοπτικό προϊόν που θέλει να δείξει ότι η ψύχραιμη ενημέρωση και η διάθεση να έχουμε χιούμορ πάνω και πέρα από τα προβλήματα μπορεί να μας αφυπνίζει πραγματικά. Να αλλάζει τη ζωή μας προς το καλό» είπε στην έναρξη της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που θα παρουσιάζει Δευτέρα με Παρασκευή 6-9 το πρωί.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού ο Σπύρος Χαριτάτος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις, τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο και θα συνομιλεί απευθείας με τους πρωταγωνιστές. Από το πλατό αλλά και μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας παρεμβαίνουν πολίτες και αρμόδιοι παράγοντες, δίνοντας έναν άμεσο και διαδραστικό χαρακτήρα στην ενημέρωση του κοινού. Δέσμευση της εκπομπής είναι οι τολμηρές παρεμβάσεις δημοσιογραφικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με αποκλειστικό προσανατολισμό τη βελτίωση της καθημερινότητας των τηλεθεατών και ειδικά των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

">http://