Βαθμολογία

Στον Αστέρα Τρίπολης Μπαστιάνος και Ρούνεϊ

Παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα οι Γιάννης Μπαστιάνος και Βανκεβάι Ρούνεϊ που αγωνιζόντουσαν στην Βέροια η οποία αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Μπαστιάνος αγωνιζόταν στους Μακεδόνες ως δανεικός και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ ο Γκανέζος επιθετικός υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Και οι δυο έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Ο Γιάννης Μπαστιάνος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΑΣΤΕΡΑ στην ομάδα της Βέροιας από την αρχή της σεζόν. Στο πρωτάθλημα της Football League ο Μπαστιάνος αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα της Βέροιας και σκόραρε ένα γκολ. Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο 90 για τη φανέλα του. Το συμβόλαιο του Μπαστιάνου με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Rooney είναι επιθετικός, γεννήθηκε στην Γκάνα στις 25 Δεκεμβρίου 1996 και επέλεξε το νούμερο 12 για τη φανέλα του. Ο Wankewai Rooney υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ.