Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Eγκλήματα σε βάρος μας»

Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δηλώνει ευχαριστημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο Εβρίτης τεχνικός δήλωσε: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι. Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε πολύ αλλά δεν δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο μέρος είπα στους παίκτες να παίξουν το ποδόσφαιρό τους. Ήρθε η φάση με το πέναλτι αλλά μετά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και είχαμε ευκαιρίες. Άνοιξε το παιχνίδι και είχε φάσεις και ο Ολυμπιακός. Δεν κερδίζουμε πολλά με τον έναν βαθμό και ο Άλτμαν μάλλον έχει χιαστούς. Δυστυχώς. Έτσι όπως είμαστε μας προκάλεσε πρόβλημα αυτό.

Είπα και πριν το ματς ότι ο Ολυμπιακός έχει μονάδες πολύ καλές, αλλά θεωρώ ότι σαν σύνολο είμαστε πιο καλοί. Στο πρώτο μέρος δεν βγάλαμε ό,τι μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε πολύ πιο καλά. Δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος, αφού είχαμε και το συν ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς κόσμο. Μας έδωσε και ταχύτητα ο Μουνιέ. Έχουμε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη φανέλα και θα πρέπει να προσπαθούμε όσο μπορούμε».

Σε ό,τι αφορά το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε το «τριφύλλι», ο κόουτς των «πράσινων» έκανε λόγο για εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να ξέρω. Άκουσα ότι μπορεί να είναι οριακά λίγο έξω. Εδώ έχουν γίνει εγκλήματα σε βάρος μας, για τη διαιτησία θα μιλήσω τώρα;». Επίσης, είπε:

Για το αν μίλησε με τη διοίκηση και το κατά πόσο είδαν τον αγώνα: «Δεν ξέρω. Ελπίζω να το είδαν άνθρωποι της ομάδας και να χάρηκαν. Με τον μεγαλομέτοχο έχω να μιλήσω από τις 21 Σεπτεμβρίου παιδιά. Το έχω πει ξανά. Προσπαθούμε να κρατηθούμε με αξιοπρέπεια. Έχουμε ένα γκρουπ με παιδιά με δυνατότητες, αν και θεωρώ ότι μπορούν και παραπάνω, και παλεύουμε».

Για τις φάσεις του Παναθηναϊκού με 10 παίκτες: «Νομίζω ότι ελευθερωθήκαμε πιο πολύ μετά το 1-0 και ρισκάραμε πιο πολύ. Και οι αλλαγές βοήθησαν, όπως ο Μουνιέ. Εάν είναι καλά, είναι καλός παίκτης. Τα παιδιά έδειξαν ότι δεν θέλουν να χάσουν. Ότι δεν ήθελαν να χάσουν. Εμείς με 10 παίκτες κάναμε περισσότερες φάσεις απ' ότι με 11. Σίγουρα και ο Ολυμπιακός έκανε φάσεις».

Για τον στόχο της πέμπτης θέσης: «Θα προσπαθήσουμε. Εάν τα καταφέρουμε. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα πούμε ότι το παλέψαμε και ότι φεύγουμε από τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι».