Βαθμολογία

Η Αγιά «κεραυνοβόλησε» τα Βούναινα (PICS)

Βούναινα και Δωτιέας Αγιάς αναμετρήθηκαν την Κυριακή (4/3) με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 1-5 για το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα στο 10’ και έχασαν και δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο τέρμα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Αγιά έπαιζε σαν σε προπόνηση, πέτυχε πέντε τέρματα και έχασε και μοναδικές ευκαιρίες για να διευρύνει και άλλο το σκορ με τους γηπεδούχους να τα έχουν χαμένα και να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Στο 10’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Κατσιώτης από πλάγια, ο Καζάνι Κ. βρέθηκε τετ α τετ και από το ύψος του πέναλτι ανενόχλητος έκανε το πλασέ για το 1-0. Στο 38’ ο Μαλάκος έστειλε την κεφαλιά λίγο άουτ. Στο 40’ το πολύ καλό σουτ του Νταναβάρα έδιωξε ο Κουτσιρίμπας σε κόρνερ. Στο 41’ το σουτ του Βούζα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Τσανάς έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κουτσιρίμπα και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η ασίστ ήταν καταπληκτική από τον Μερτζανίδη Φ. που πάλεψε στο χώρο του κέντρου και «έκλεψε» την μπάλα από τους αμυντικούς.

Στο 46’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη από τον χώρο του κέντρου έφερε το ματς στα ίσα. Τρία λεπτά μετά το τακουνάκι ήταν από τον Τσακάλι για τον Μαλάκο και αυτός έστρωσε για τον Βούζα που με προβολή στην μικρή περιοχή έκανε το 1-2.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσατσαλίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Τσιρογιάννης το ευθύβολο σουτ για το 1-3. Στο 60’ ο Τσατσαλίδης με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-4 και στο 69’ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο το τελικό 1-5. Στο 80’ ύστερα από την σέντρα του Γεωργοβίτσα, ο Μαλάκος έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ευκαιρίες έχασαν για την Αγιά οι: Τσατσαλίδης, Γεωργοβίτσας και Υφαντής.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ, Αστέριος Φουσίκας): Ζεϊμπέκης, Καρέτζος, Φαρμάκας (73’ λ.τ. Δούνιας), Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Νταναβάρας, Τσανάς (64’ Ραπτόπουλος), Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Φ., Καζάνι Κ., Κατσιώτης.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Μπέτσιος (46’ Ριζούλης), Γούτος Ν. (68’ Γεωργοβίτσας), Τσακάλι, Φλέγκας (46’ Τσατσαλίδης), Ντελής, Χαλάτσης, Ντακούλας, Βούζας, Τσιρογιάννης, Μαλάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Αναστασίου, Αρχοντής.