Βαθμολογία

Τσακμακίδης: «Δεν είχαμε την ουσία»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας κ. Γιάννης Τσακμακίδης αναφορικά με το σημερινό (4/3) εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τον Σμόλικα Φαλάνης για την 22η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ο τεχνικός του Γηραιού στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είχε την ουσία που είναι το γκολ και αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ηρακλή για τη νίκη, ενώ παράλληλα δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα στο παιχνίδι. Τέλος δήλωσε ότι πλέον ο Ηρακλής κοιτάζει μπροστά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσακμακίδη:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε την απόλυτη κυριαρχία, δεν κινδυνέψαμε καθόλου, ο Σμόλικας δεν μας έκανε καμία φάση, αντίθετα μπορώ να πω εμείς είχαμε σωρεία ευκαιρίων, είχαμε δοκάρι, χαμένα τετ-α-τετ και γενικά αρκετά καλή εικόνα, αλλά δεν είχαμε την ουσία, που είναι το γκολ. Σε ένα ματς δύσκολο με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, δεν κινδυνέψαμε καθόλου φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε παιχνίδι στο οποίο έχεις και καλή εικόνα, αν και σε όλα τα παιχνίδια χρειάζεται και ικανότητα και τύχη την οποία δεν είχαμε και έτσι μείναμε στο 0-0.

Από εδώ και πέρα ξεχνάμε το ματς στο Σμόλικα και κοιτάμε το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Οικονόμο το οποίο θα παλέψουμε να το πάρουμε και να συνεχίσουμε την μάχη μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα σαν ομάδα να το πάρουμε. Αυτό το δείξαμε και σήμερα απέναντι στην δυνατή ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης και αν έχουμε αυτή την εικόνα θα καταφέρουμε να νικήσουμε το ντέρμπι και να συνεχίσουμε δυναμικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ' Εθνική».