Βαθμολογία

«Καθάρισε» με Τσαρούχα η Γιάννουλη, 2-0 το Βλαχογιάννι

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (4/3) η Δήμητρα Γιάννουλης καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου για την 22η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου, που ντεμπουτάρισε στον πάγκο της Δήμητρας, ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον Τσαρούχα που πέτυχε και τα δυο γκολ, απέναντι στο Βλαχογιάννι το οποίο υστέρησε σε αγωνιστικότητα με εξαίρεση περίπου ένα τέταρτο στην επανάληψη και έτσι μοιραία ήρθε και η ήττα.

Ο επιθετικός της Δήμητρας πέτυχε το 1-0 στο 28', ενώ σημείωσε το 2-0 στο 72' με τα τέρματα αυτά να δίνουν και τη νίκη στην ομάδα του, η οποία έχει πλέον 26 βαθμούς και δίνει μάχη να αποφύγει τα play-out στα οποία επιδιώκει να μπει η ομάδα του Νίκου Φακίτσα η οποία παρέμεινε στους 18 πόντους.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Νταφόπουλος, Σέντζας, Πετράκης, Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Θώμος, Παπαγιαννούλης (65' Γκαλγκανόπουλος), Τσαρούχας (78' Κακαράντζας) Μάτος (88' Σκαπέτας), Κατσαμάγγας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου (46' Γεωργούλης), Μάρκου, Λάκης (35' λ.τ. Πάτσος), Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (65' Τασιούλης), Αλεξίου (70' Βίδρας), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος.