Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για Λάρισα 2012 στη Νέα Πολιτεία (PICS)

Με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής έφυγε σήμερα (4/3) από την Νέα Πολιτεία η Λάρισα 2012 καθώς νίκησε με 3-1 την Αστραπή για την 22η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη ήταν εμφανώς ανώτερη της Αστραπής κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη και με δεδομένο το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου έδωσε την δυνατότητα στις δυο ομάδες να παίξουν πιο απελευθερωμένα και να χαθούν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Πλέον η Λάρισα 2012 έφτασε τους 31 βαθμούς στην μάχη της παραμονής, ενώ η Νέα Πολιτεία παρέμεινε στους 5 και κοιτάζει το "αύριο" προκειμένου να είναι περαστική από την Α1 ΕΠΣΛ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί για το παιχνίδι ήταν οι πολλές διακοπές καθώς το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άρη Πατσή που "έφυγε" την προηγούμενη εβδομάδα από την ζωή.

Μόλις στο 9' ο Κίτσος Δ. με ωραίο δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 0-1, ενώ στο 21' ο Σκάρλος ανέτρεψε τον σκόρερ της Λάρισας 2012 με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιάκος για το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάκου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Ζήση.

Το μόνο που κατάφερε η Αστραπή ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 με πέναλτι του Κατσιάνου στο 60', πέναλτι που προήλθε από ανατροπή του Πρίφτη στον Ασπετάκη.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας (67' Αντωνόπουλος), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καλτσάς (46' Σιάρκος), Μπέτσης, Τόπης, Σκουλίδης, Πράπας (55' Ασπετάκης), Πουρνάρας (46' Σκόμπας).

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαιωάννου, Σελήνης (76' Θέμελης), Φλώρος Παντ., Φλώρος Β., Φλώρος Α., Πρίφτης, Μπέης (85' Φλώρος Ν.), Κίτσας Π., Κίτσος Δ., Τσιάκος, Μπόντε.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Ακρίβος, Δεληγιάννη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ