Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-2

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην Τρίπολη και μεγάλος νικητής ο Αστέρας ο οποίος σε ένα παιχνίδι γκραν-γκινιόλ νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να προηγείται δις, να δέχεται στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων το 2-2 και όμως στην επόμενη φάση να κάνει το 3-2 και να παίρνει μια μεγάλη νίκη που την διατηρεί σε τροχιά Ευρώπης καθώς έφτασε τους 32 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έπαιζε ουσιαστικά το μισό πρωτάθλημα σήμερα, αλλά έφυγε ηττημένος παραμένοντας στους 52 βαθμούς και πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθεί στην δεύτερη θέση, αλλά και να τον πλησιάσει ο Ολυμπιακός.

Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν όταν στο 18' σε αντεπίθεση τους από τα δεξιά ο Τόνσο άφησε έξυπνα την μπάλα για τον Κυριακόπουλο που με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσια στο 37' όταν ο Μακ έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά και πάσαρε στον Κάμπος που με προβολή πέτυχε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κυριακόπουλος έκανε την σέντρα με την μπάλα από την απόκρουση να στρώνεται στον Τόνσο που από κοντά έκανε με σουτ το 2-1. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα συνολικά επτά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Ιγκλέσιας.

Και όμως το ματς είχε και άλλες συγκινήσεις. Με την σέντρα οι Αρκάδες έφτασαν στο 3-2 που τους έδωσε και τη νίκη με τέρμα του Ιγκλέσιας με ωραίο σουτ, με τον Αργεντίνο να γίνεται ο ...ωραίος από ...μοιραίος που πήγε να γίνει, εξαιτίας του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (46' Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος (67' Ντούντου), Τσιλιανίδης, Μανιάς (85' Καλτσάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69' Αζεβέδο), Πέλκας, Μακ (57' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (82' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.