Βαθμολογία

Το γλέντησαν στον Φαλανιακό (PICS)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 3/3 με την μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Φαλανιακός στο café crimson στο κέντρο της Φαλάνης.

Παρευρέθη σύσσωμο το Δ.Σ. του Φαλανιακού, με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στέλιο Αμανατίδη, τον προπονητή της ομάδας κ. Τάσο Μπεριτζά καθώς και τους παίκτες του συλλόγου.

Στο χώρο βρέθηκε από την τοπική αρχή ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας κ. Μιχάλης Τσακίρης, τρεις τοπικοί σύμβουλοι της Φαλάνης ο κ. Ειρυναίος Καρυώτης (και μέλος της ΕΠΣΛ), ο κ. Κώστας Λυγούρας, ο κ. Βαγγέλης Αλατάς (και ταμίας στην ΕΠΣΛ).

Οι πρόεδροι των ομάδων, του Σμόλικα Φαλάνης κ. Γιώργος Χώτος, ο πρόεδρος του Δασοχωρίου κ. Παναγιώτης Παπάς, η πρόεδρος αιμοδοσίας κ. Ειρήνη Μάνη, ο προπονητής του Φιλοκτήτη Μελιβοίας κ. Κώστας Παπαρίζος, καθώς και ο επί πολλά χρόνια παράγοντας του Τυρνάβου και τοπικός Σύμβουλος της Αβέλλας κ. Αλέκος Μπότης. Στην όμορφη βραδιά ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ο κ. Γιάννης Βαλαώρας. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, το ποτό έρεε άφθονο, η ορχήστρα εξαιρετική και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το athleticlarissa και η Βάσω Γκατζούλη ήταν εκεί και σας μεταφέρουν χαρακτηριστικές εικόνες…