Βαθμολογία

Πετράκης: «Βήμα βήμα θα πάμε ως το τέλος»

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να χαρακτηρίζει δίκαιο το 1-1 στη συνέντευξη Τύπου. Σε ό,τι αφορά τον στόχο της κατάληψης της 5ης θέσης, ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει βήμα βήμα και θα δει τι θα καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στην ουσία, και με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ήταν ένα ματς με ένταση και δυναμισμό. Δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες, πλην εκείνης του Νικολιά. Το ματς θα κρινόταν στη στιγμή, δεν είχαν όμως ευκαιρίες οι δύο ομάδες. Μπήκαν δύο απίθανα γκολ και όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιο το σκορ.

Κάθε Κυριακή ο στόχος μας είναι το καλύτερο. Είμαστε κοντά στην πεντάδα, μειώσαμε στους δύο βαθμούς, αν και δεν έγιναν τα άλλα ματς. Μένουν έξι αγωνιστικές και βέβαια είχαμε τη φιλοδοξία, όπως θα την είχατε κι εσείς, αν ήσασταν στη θέση μας. Βήμα βήμα θα πάμε ως το τέλος», δήλωσε ο Πετράκης.

Ενώ για την Κέρκυρα και αν μπορεί να κυνηγήσει την παραμονή, σχολίασε: «Μελετήσαμε καλά την Κέρκυρα. Έχει αλλάξει προφίλ και σχέδιο παιχνιδιού με τον κ. Ματζουράκη, είναι καλά οργανωμένη ομάδα με ένταση.

Στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα που έχουν το τελευταίο διάστημα πρέπει να είναι αισιόδοξοι. Μου έκανε καλή εντύπωση ως ομάδα».