Βαθμολογία

«Τους έχω πει ότι κανένας δεν θα μας χαριστεί»

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας το Σάββατο (3/3), προσθέτοντας ακόμα ένα τρίποντο στο σακούλι του στην προσπάθειά του για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως οι Κρητικοί αδικούνται από το τελικό σκορ ενώ σημείωσε πως έχει πει στους παίκτες του ότι κανένας δεν θα τους χαριστεί. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου:

«Ακόμη μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που περιμέναμε να παίξει αμυντικά και με αργό ρυθμό. Μπήκαμε καλά στο ματς και το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Ήταν δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου μας, βγάλαμε όμως πάλι τελικές και το τελικό σκορ μας αδικεί. Έχω πει και εδώ και στους παίκτες μου πως κανένας δεν θα μας χαριστεί και πως όλοι θα προσπαθήσουν να μας πάρουν κάτι. 

Μένει μια ημέρα για να χαρούμε και στη συνέχεια να ετοιμαστούμε, γιατί έχουμε σύντομα τα επόμενα ματς. Την παρούσα στιγμή κοιτάμε μόνο το αμέσως επόμενο σε ένα κακό γήπεδο όπως περιμένουμε πως θα είναι. Θα πρέπει να δουλέψουμε όμως και βάσει του πλάνου μας να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η ομάδα του παρουσιάζει σημάδια κούρασης, ήταν απόλυτος: «Εγώ είδα ότι μέχρι το 90’ προσπαθούσαμε να βάλουμε γκολ, είχαμε φάσεις και συνεργασίες».