Βαθμολογία

Κόλτσης: «Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Πολύ σπουδαίο τρίποντο πήρε η Λαμία στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά, με τον Γιώργο Κόλτση να είναι εκείνος που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ έκανε λόγο για δίκαιη νίκη και τόνισε με σιγουριά ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί. «Μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νομίζω ότι αφήσαμε να περάσει ένα ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο, μας είχε κυριέψει το άγχος και ευτυχώς στην ανάπαυλα τα παιδιά ηρέμησαν και μπήκαμε στο β' ημίχρονο καλύτεροι και καταφέραμε και σκοράραμε δύο φορές.

Παρόλο που αγχωθήκαμε κιόλας στο τέλος, νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για την προσπάθεια που κάνουμε. Φυσικά και δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, αλλά στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε ο Κόλτσης.

Ενώ για το τι άλλαξε για τη Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε: «Ουσιαστικά, το πρόβλημά μας ήταν αυτό, ότι είχαμε όλοι στο μυαλό μας ότι απ' αυτό το παιχνίδι πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί αλλιώς θα ερχόμασταν σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που έβγαλαν άγχος και εκνευρισμό τα παιδιά.

Τους είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν γίνεται να συνεχίσουν έτσι και ότι πρέπει να ηρεμήσουν και ότι ο μοναδικός στόχος είναι το πώς θα πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο β' ημίχρονο ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε κιόλας γρήγορα και κερδίσαμε».