Βαθμολογία

Θεσπρωτός: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό στάδιο…»

Να επιστρέψουν στις επιτυχίες στον αγώνα με τον Νέο Αμφίλοχο που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/2) θέλουν στον Θεσπρωτό, εν όψει της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας «παλεύει» για την παραμονή της στην κατηγορία, στον 3ο όμιλο. Οι διοικούντες της, με ανακοίνωση τους, ζητούν από τους φιλάθλους του Θεσπρωτού να συμπαρασταθούν  στην ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

«To Δ.Σ. του Α.Σ. Θεσπρωτού, καλεί τον κόσμο του την Κυριακή 4/3/2018 και ώρα 15:00, να δώσει βροντερό παρών στο Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας, με αντίπαλο τον Νέο Αμφίλοχο να σπρώξει την ομάδα μας ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό στάδιο….. όπως μόνο εσείς ξέρετε και το έχετε αποδείξει αρκετές φορές την χρονιά που πέρασε. Άπαντες παρόντες να ενισχύσουμε τα παιδιά της ομάδας μας που τόσο πολύ το αξίζουν…»

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Πέντσα και Πάνο. Ειδικά η απουσία του πρώτου είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού με επτά γκολ σε 15 συμμετοχές είναι ο πρώτος σκόρερ του Θεσπρωτού.