Βαθμολογία

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/3) αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο νησί των Φαιάκων για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό με τον ΠΑΣ να μην καταφέρνει να κερδίσει στην μάχη της εξόδου στην Ευρώπη έχοντας πλέον 30 βαθμούς, ενώ και οι Φαίακες με τον βαθμό αυτό παραμένουν χαμηλά στην μάχη της παραμονής καθώς έχουν 19.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που προηγήθηκε όταν στο 22' ο Παμλίδης με σουτ έκανε το 1-0 και ενώ η μπάλα κόντραρε στον Μιχαήλ και πήρε ύψος καταλήγοντας στα δίχτυα του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσια στο 34' με ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι του Σκόνδρα και την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Ζορμπάς (66' Μυτίδης), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (90+2' Μενσά), Μπαλάφας (81' Αρτυματάς), Γρομητσάρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιδάλ, Κόντε, Μπετρά (71' Χέλκβιστ), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μανθάτης (74' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82' Γιάκος), Γαρουφαλλιάς, Αποστολόπουλος.