Βαθμολογία

Επιθετικός μονόλογος και νίκη για Μαυροβούνι στους Γόννους

Μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε σήμερα (3/3) το Μαυροβούνι το οποίο νίκησε με 1-0 τον Όλυμπο Γόννων για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου η οποία είχε σωρεία ευκαιρίων μέχρι να φτάσει στο γκολ της νίκης στο 80' με τον Μπατζέλα και να παραμείνει σε τροχιά play-off φτάνοντας τους 42 βαθμούς.

Μόλις στο 1' ο Αρσένης Μπάγκας είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 40' ο ίδιος παίκτης έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Γόννων και ευκαιρία μετά από έναν ωραίο συνδυασμό και πλασέ του Κατσέλου με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Εν συνεχεία δυο σουτ του Ακριβόπουλου τα οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, αλλά και ένα φάουλ με τον ίδιο παίκτη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά στο 80' η υπεροχή του Μαυροβουνίου καρποφόρησε και με ωραία ατομική ενέργεια και παίζοντας το ένα-δυο με τον Μπάγκα, με προσποίηση του τελευταίου, ο Μπατζέλας έστειλε με ένα πολύ ωραίο τελείωμα την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του πορτιέρο του Ολύμπου Γόννων που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Κατσέλος, Σάπιος, Ματζαφούλης, Παπαμάνος, Κολιοφούτης, Μπάγκας Αρσ., Τριάδης, Πάττας (67' Μετάνι), Ακριβόπουλος (88' Νότας), Μπατζέλας Ν.