Βαθμολογία

Πλατανιάς - Λαμία 1-2

Σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής πήρε η ομάδα της Λαμίας η οποία νίκησε στα Χανιά τον Πλατανιά με 2-1 για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήθελε μόνο τη νίκη προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής, ενώ από την άλλη "τετέλεσται" για τον Πλατανιά που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Football League.

Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο που έληξε 0-0, στην επανάληψη οι Λαμιώτες άνοιξαν το σκορ στο 62' όταν ο Μπλάζιτς σέντραρε για τον Βασιλαντωνόπουλο που έκανε το γύρισμα και ο Στάμου στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Κλιάγιτς για το 0-1.

Τα πάντα κρίθηκαν στο 78' όταν ο Μπλάζιτς με πλασέ έκανε το 0-2, με την ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου απλώς να μειώνει στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενσικουλού, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γκρζέλτσακ σε ανατροπή του από τον Παπαδόπουλο. Η Λαμία ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πίτι.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάγιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51' Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80' Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22' Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68' Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (82' Καραγιάννης).