Βαθμολογία

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό της ομάδας»

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ τοποθετήθηκαν για την προσπάθεια κάποιων να εκμεταλλευτούν το όνομα της ομάδας. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από την παρακάτω ανακοίνωση εκείνοι θα συνεχίσουν να παλεύουν για το καλό του ΟΦΗ ανεξάρτητα αν κάποιοι τους ειρωνεύονται, ενώ τέλος κάλεσαν τον κόσμο των Κρητικών στο γήπεδο στον αγώνα του Σαββάτου (3/3) κόντρα στην Αναγγένηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα τελευταία 24ωρα επιχειρείται μια προσπάθεια λαϊκισμού και εκμετάλλευσης, του ονόματος του ΟΦΗ. Θα πρέπει να τονίσουμε προς όλους, ότι σωτήρες δεν υπάρχουν, αλλά μόνο άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν. Οι άνθρωποι που σήμερα βοηθούν τον ΟΦΗ, είναι στρατιώτες, εθελοντές, προσφέρουν στην ομάδα που αγαπάνε, γιατί θέλουν να την δουν εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Μάλιστα οι περισσότεροι  από αυτούς, δεν επιζητούν καν την δημοσιότητα.

Οσο για μας, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα συνεχίσουμε να τρέχουμε, να ξενυχτάμε, να παρακαλάμε αν χρειαστεί, για το καλό της ομάδας μας. Γουστάρουμε και το κάνουμε από ΑΓΑΠΗ και μόνο, για τoν ΟΦΗ μας. Ας μας ειρωνεύονται κάποιοι. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με στόχο ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας.

ΟΛΟΙ γήπεδο αύριο. Εχουμε ΑΓΩΝΑ. Για μας, αυτό είναι η πιο σημαντικό από ΟΛΑ. Μια ακόμη νίκη και προχωράμε. Τα υπόλοιπα είναι απλά για λαική κατανάλωση».