Βαθμολογία

Πρόκριση για Αχιλλέα και Οικονόμο

Γνωστό έγινε σήμερα (1/3) το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ καθώς είχαμε την διεξαγωγή των δυο ημιτελικών Αχιλλέας Φαρσάλων - Δωτιέας Αγιάς και Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΠΟ Ελασσόνας.

Αχιλλέας Φαρσάλων και Οικονόμος θα διεκδικήσουν το τρόπαιο καθώς νίκησαν Αγιά και Ελασσόνα αντίστοιχα και έτσι από την μια οι Φαρσαλινοί θα έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν τα κεκτημένα, απέναντι στον Οικονόμο που έχει το νου του και στο πρωτάθλημα για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Στο Αλκαζάρ οι φιναλίστ της διοργάνωσης τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Αχιλλέα να χαμογελάει και πάλι παρότι η Αγιά προηγήθηκε με 0-1. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα με ανατροπή στην επανάληψη κέρδισε 2-1 και θα βρεθεί στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο τελευταίος σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο "Γ. Μητσιμπόνας" νίκησε την Ελασσόνα με 3-2 και έτσι εκτός από το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ' Εθνική θα έχει την δυνατότητα να κατακτήσει και το τρόπαιο του κυπέλλου απέναντι στον νυν κάτοχο ομάδα του Αχιλλέα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Αχιλλέας Φαρσάλων - Δωτιέας Αγιάς 2-1

Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΠΟ Ελασσόνας 3-2