Βαθμολογία

Ειρωνείες της αντιπολίτευσης για τον Κουβέλη

Με ειρωνικές ανακοινώσεις σχολίασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης και ειδικότερα την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας ως αναπληρωτή υπουργού.

Ν.Δ.: Οι επιλογές διασκεδάζουν τους πολίτες

Δηκτικό σχόλιο έκανε η εκπρόσωπος Τύπου, Μαρία Σπυράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ανάληψη καθηκόντων του Κουβέλη «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», τονίζει η κυρία Σπυράκη χαρακτηριστικά.

«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο o κ.Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», αναφέρει.

ΠΑΣΟΚ: Εικόνα αποδρομής

Ειρωνικό σχόλιο έκανε και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο και αυτό στάθηκε στον Φώτη Κουβέλη.

«Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη», σημειώνει.

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να υπηρετεί το κεφάλαιο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΚΚΕ μετά τον σχηματισμό

«Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ' το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού. Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον "εξ ανάγκης" ανασχηματισμό» αναφέρει σχόλιο.

Ένωση Κεντρώων: Τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές

Για εκλογές έκανε λόγο στη λιτή του ανακοίνωση το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

«Ανασχηματισμός αδιεξόδου, χωρίς προοπτική για τη χώρα. Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές», ήταν το λακωνικό σχόλιο.

Ποτάμι: Με τον Κουβέλη η κυβέρνηση αποκτά νέα δυναμική

Ειρωνείες για τον Φώτη Κουβέλη περιελάμβανε και η ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες. Με τον κ.Κουβέλη αναπληρωτή του κ.Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική», σχολιάζει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.