Βαθμολογία

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-3

Σε πάρτι πρόκρισης μετέτρεψε τον πρώτο ημιτελικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και πέρασε από την Πλατεία με το εμφατικό 3-1, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, όπου αν δεν συμβεί ένα μικρό... θαύμα στη ρεβάνς της Τούμπας θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΑΕΚ ή ΑΕΛ, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν!
Ο Μαουρίσιο άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, με τον Πρίγιοβιτς να γράφει το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Μπίσεσβαρ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά λίγο πριν το τέλος με τον Κόρμπο!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (46’ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (68’ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας, Γεσίλ (46’ Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο (75’ Σάχοβ), Κάνιας, Πέλκας (65’ Μπίσεσβαρ), Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς (69’ Κουλούρης).