Βαθμολογία

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει αισίως το κύπελλο ΕΠΣΛ και την Πέμπτη (1/3 14:45) διεξάγονται οι δυο ημιτελικοί του θεσμού, από τους οποίους θα γίνει γνωστό και το ζευγάρι του τελικού.

Δυο πολύ δυνατοί και σπουδαίοι ημιτελικοί με τον έναν να αποτελείται από τους περσινούς φιναλίστ, ήτοι τον Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ ο δεύτερος αφορά την περιοχή της Ελασσόνας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να κοντράρεται με τον ΠΟΕ.

Στο Αλκαζάρ λοιπόν, εκεί που πριν ένα χρόνο μονομάχησαν για την κατάκτηση του κυπέλλου, Αχιλλέας Φαρσάλων και Δωτιέας Αγιάς θα τεθούν αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά όμως μόνο ένας θα δώσει το παρών στον τελικό με τον Αχιλλέα να θέλει την διάκριση και την διατήρηση των κεκτημένων, μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό από την Γ' Εθνική, ενώ ο σύλλογος της Αγιάς θέλει να πετύχει ότι δεν μπόρεσε πέρσι και να φτάσει στο τρόπαιο.

Στον έτερο ημιτελικό στο "Γ. Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος αντιμετωπίζει τον ΠΟ Ελασσόνας σε ένα παιχνίδι ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ. Ο Οικονόμος, που παράλληλα διεκδικεί και την άνοδο του στη Γ' Εθνική θέλει να κατακτήσει και το τρόπαιο του κυπέλλου ΕΠΣΛ, απέναντι στην δυνατή ομάδα της Ελασσόνας η οποία σίγουρα θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί και πάλι σε τελικό μετά το 2011 που κατέκτησε και το τρόπαιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών του κυπέλλου ΕΠΣΛ:

Πέμπτη 1 Μαρτίου

14:45 Αχιλλέας Φαρσάλων - Δωτιέας Αγιάς

14:45 Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΠΟ Ελασσόνας