Βαθμολογία

Με έξι απόντες η ΑΕΚ στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα (28/2) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (1/3 19:30) παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός της Ένωσης Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τους "βυσσινί" η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και η οποία αναμένεται νωρίς το βράδυ στην Λάρισα.

Εκτός αποστολής έμειναν έξι παίκτες καθώς την θεραπεία τους συνέχισαν οι Σιμόες και Γιακουμάκης, ενώ Κονέ και Λόπες παρότι μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έμειναν εκτός. Εκτός έμεινε και Μάρκο Λιβάγια προκειμένου να πάρει ανάσες, αλλά και ο Τσόσιτς ο οποίος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών στο Ιατρικό Κέντρο λόγω μη ανταπόκρισης του στη συντηρητική θεραπεία.

Φυσικά εξακολουθούν να παραμένουν εκτός οι μεγάλοι άτυχοι της Ένωσης Πέτρος Μάνταλος και Γιάκομπ Γιόχανσον.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μασούντ, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Αντωνίου.