Βαθμολογία

Κωστούλας: «Απαξιώνεται το ποδόσφαιρο»

Απογοητευμένος από τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Φώτης Κωστούλας και δεν το κρύβει. Με τον τρόπο του προσπαθεί να αποτραβηχτεί, δεν ασχολείται όσο στο παρελθόν με τον Παναιτωλικό και δεν βλέπει να αλλάζει και κάτι.

Με δηλώσεις του στα «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην Τούμπα, αλλά και στο τι συμβαίνει με το αδιέξοδο στα τηλεοπτικά από τη στιγμή που η NOVA επέλεξε να σπάσει την κεντρική διαχείριση.

Αναλυτικά: «Είναι περιττό να σχολιάσει κάποιος τι έγινε στην Τούμπα. Δεν είναι ποδόσφαιρο. Εχουμε πάρει την κατιούσα. Απαξιώνεται το ποδόσφαιρο. Είναι άρρωστη εντελώς η κατάσταση. Ντρέπομαι να συναντώ κόσμο και να με ρωτά υποτιμητικά αν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα και η πολιτεία δεν έχει βάλει το χεράκι της καθόλου για να διορθωθεί η κατάσταση.

Από ότι φαίνεται δεν θα έχουμε κεντρική σύμβαση. Κάτι που θα κάνει πολύ δύσκολη την πορεία των περισσότερων ομάδων, που δεν έχουν πολλά έσοδα. Αυτό σημαίνει χειρότερο ποδόσφαιρο από όλες τις απόψεις. Δεν καταλαβαίνω που το πάνε ορισμένοι. Γιατί φτάσαμε ως εδώ. Σε 2-3 χρόνια το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είναι μία ανάμνηση. Από τη στιγμή που μειώνονται τα έσοδα, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Οπότε θα μειωθεί το μπάτζετ. Κάτι που θα συμβεί σε όλες τις ομάδες. Οποιος κάνει μονομερή σύμβαση, σίγουρα θα είναι μειωμένο το ποσό»