Βαθμολογία

Σε απεργία πείνας γνωστός εφοπλιστής

Απεργία πείνας ξεκίνησε, την Τρίτη (27/2), ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries, Γιώργος Στεφάνου, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στην ανακοίνωσή του ο εφοπλιστής εξαπολύει επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατηγορώντας τον με την στάση του οδηγεί την εταιρεία του σε οικονομική καταστροφή.

Η ανακοίνωσή του, όπως σημειώνει το flashnews: «Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στις 17:00 ωρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπορυγείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζω οτι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομικη καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».