Βαθμολογία

«Για εμάς τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα»

Πολλά είναι τα παράπονα που έχει η Δόξα Κρανούλας από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αμφίλοχο και γι' αυτό την Τρίτη (27/2) εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα.

Μεταξύ άλλων οι Ηπειρώτες αναφέρουν πως έχουν πλήρη γνώση του τι γίνεται και στις ανώτερες κατηγορίες παρασκηνιακά και πως θα κάνουν προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουν την αξιοπρέπεια των παικτών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Περιμέναμε μέχρι σήμερα να δεχθούμε ένα συγγνώμη για την απρέπεια που έγινε σε βάρος της ομάδας μας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αμφίλοχο από τον διαιτητή του συνδέσμου Άρτας σε συνεργασία με τον Α’ επόπτη του συνδέσμου Πρέβεζας αλλά μάταια

Κύριοι σας ενημερώνουμε ότι έχουμε πάρα πολλά χρόνια στα γήπεδα και σε ανώτερες κατηγορίες μάλιστα και έχουμε πλήρη γνώση πως μπορούμε να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια των παικτών μας ώστε να κερδίζουν αυτό που τους αξίζει αλλά επίσης να διασφαλίσουμε και την αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Πάντως να ξέρετε για εμάς τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα! Στην ανωτέρω φωτό ο παίκτης μας με τα πορτοκαλί δόθηκε οφσάιντ !!! ενώ έβγαινε μόνος του με ευκαιρία να σκοράρει»