Βαθμολογία

Πετράκης: «Το κυνηγήσαμε μέχρι τέλους»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχωρεί από την Άρτα ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, ο οποίος κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει τους γηπεδούχους και να πάρει τον βαθμό (2-2) το απόγευμα της Δευτέρας (26/2).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Πετράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντίδραση των παικτών του και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν, ενώ σημείωσε πως εξ αρχής ήταν δύσκολη η αποστολή της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Σήμερα είχαμε δύσκολη αποστολή. Το ένα έχει να κάνει με την ποιότητα του αντιπάλου. Ο Καραϊσκάκης είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, με έμπειρους παίκτες και καλά δουλεμένη. Το δεύτερο έχει να κάνει με τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Ο αγωνιστικός χώρος με την βροχή ήταν πολύ βαρύς. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο μέρος παρότι κάναμε μια-δυο ευκαιρίες, απειληθήκαμε κιόλας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σαν ομάδα, είχαμε αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να επεξεργαστούμε. Ο Καραϊσκάκης μας δημιούργησε κάποια θέματα.

Στο β' μέρος και μετά την αλλαγή του σχηματισμού μας, πατήσαμε αρκετά καλά στο γήπεδο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και γυρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους. Οι φάσεις που απειληθήκαμε ήταν στημένες μπάλες, στατικές φάσεις. Σε αυτό θέλουμε πολλή δουλειά. Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ και έδειξαν ότι έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα. Το κυνήγησαν μέχρι τέλους για να φτάσουμε στην ισοφάριση και μετά από αυτή να παλέψουμε ακόμα για να πάρουμε τη νίκη. Να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα της Άρτας, η οποία δείχνει ότι έχει υγεία και επειδή γνωρίζω τους ανθρώπους της διοίκησης, να τους ευχηθώ υγεία και να επιτύχουν τους στόχους τους».

Από την πλευρά του ο Επαμεινώνδας Παντελάκης ανέφερε: «Θέλω να πω ότι έγινε πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Στο πρώτο μέρος αργήσαμε να καταλάβουμε τον αγωνιστικό χώρο, ήταν πολύ βαρύς. Δεν το βάλαμε κάτω μετά τα γκολ που δεχτήκαμε, προσπαθήσαμε, βγάλαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στο 2-2. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την υπερπροσπάθεια».