Βαθμολογία

Χωρίς κόσμο το Άρης - ΠΑΟΚ

Με τιμωρία δυο αγωνιστικών χωρίς κόσμο τιμωρήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Άρη η οποία θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι "κιτρινόμαυροι" τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας για δυο παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα για αυτό με τον ΠΑΟΚ στις 11 Μαρτίου και τον Προμηθέα στις 24 του ίδιου μήνα, αλλά και με πρόστιμο 3.500 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων «ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ», που διεξήχθη στις 14.02.2018.

2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για επεισόδια των οπαδών της, εντός του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και δεν οδήγησαν στην οριστική διακοπή αγώνα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω αναμέτρησης, αποκλεισμό της έδρας της ομάδας της για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ως άνω αγώνα».