Βαθμολογία

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 1-0

Ακόμα μια νίκη με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του σημείωσε ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε με 1-0 την Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ένα τέρμα του Μπαρμπόσα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έκρινε και το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες να φτάνουν τους 29 βαθμούς και να είναι στο -3 από την πέμπτη θέση που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα παρέμεινε στους 18 πόντους και σε αγωνία μέχρι το τέλος στη μάχη της παραμονής.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να σημειωθούν πολλές φάσεις με τον Παναιτωλικό να εκμεταλλεύεται μια από αυτές και να σκοράρει όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιαννακόπουλος έκανε άστοχη έξοδο με τον Μιχάι να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Μπαρμπόσα να την στέλνει, επίσης με κεφαλιά, στα ανυπεράσπιστα δίχτυα της κερκυραϊκής ομάδας.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (10' λ.τ. Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μπαρμπόσα (79' Μπράβο), Ντίας, Μάζουρεκ (88' Ιταμπέλ), Μοράρ.

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Αρτυματάς, Γεωργίου (73' Ζορμπάς), Ρόλε, Μυτίδης, Παμλίδης (69' Μενσά).