Βαθμολογία

Κόλτσης: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Η Λαμία έφυγε με άδεια τα χέρια από τη Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (24/2). Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Κόλτσης στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο των Φθιωτών ενώ εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αντέξαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο που θεωρώ πως για εμάς ήταν καλό από άποψη αμυντικής λειτουργίας. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει πολλές φάσεις και τονίσαμε στα παιδία ότι στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου μέρους είναι πολύ σημαντικά. Δυστυχώς πολύ γρήγορα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και κάπου εκεί όλα λειτούργησαν εις βάρος μας. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού λειτούργησε υπέρ του το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι δίκαια».

Για το αν η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να αγχώνεται: «Είμαστε δύσκολα βαθμολογικά. Τελειώνει μια σειρά δύσκολων αγώνων, παίξαμε με τις πρώτες οκτώ ομάδες του πρωταθλήματος. Ξεχνάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό και πλέον επικεντρωνόμαστε στις υπόλοιπες αγωνιστικές που έχουν απομείνει ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».